Løsninger indenfor indeklima, VVS og Infrastruktur

Byg på vores ekspertise og support i en klasse helt for sig selv

Systemer indefor VVS, komfortabel gulvvarme og køling, præisolerede rør og infrastruktur i verdensklasse fra Uponor.

"Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger.
Uponor tilbyder højkvalitets rørsystemer til professionel installation samt skræddersyede, nøglefærdige løsninger til entreprenører, rådgivere og bygherrer. Vi leverer løsninger til en lang række områder inden for beboelse, erhverv, industri samt bygge og anlæg. 
Vores brugsvandssystemer til sikring af rent drikkevand, energieffektive gulvvarme- og gulvkøleanlæg samt pålidelige infrastrukturløsninger sætter nye standarder i branchen.
Vi arbejder med bæredygtighed og brænder for at udvikle nye teknologier og levere systemer, der gør tilværelsen lettere.
Sådan skaber og opbygger vi tillid."
 

Med 60 års erfaring i branchen kan vi konstatere et par grundlæggende ting: VVS og Infrastrukturløsninger er afgørende elementer, der skal fungere i et moderne samfund. Det gælder uanset om der er tale om brugsvand eller gulvvarme i den enkelte bolig eller der er tale om underjordisk infrastruktur i form af spildevandsløsninger, regnvandssystemer, ventilationssystemer eller drænrørssystemer.
Viden og engagement er vores vigtigste aktiver til at udvikle og forbedre vores systemer og vores kunders projekter. Som bygherre, blikkenslager, arkitekt, konsulent, sælger eller husbygger, findes der altid én ekspert og pålidelig samarbejdspartner, når det kommer til plastrør til VVS og indeklima.

For VA-branchens entreprenører, ingeniører og rådgivere er vi den foretrukne samarbejdspartner, når det drejer sig om underjordisk infrastruktur. Vi leverer alt fra standardprodukter til skræddersyede løsninger og nøglefærdige projekter, herunder installation. Uponor byder på meget mere end plastrør

 

 

uponor verdenskort