Kabelbeskyttelsesrør og -dele

  • Tripla

PE- og PVC-kabelbeskyttelsesrørsystemer til beskyttelse af el, kommunikation og dataoverførsler

Uponors systemløsninger til beskyttelse af kraft-, tele- og fiberkabler omfatter et stort program inden for kabelrør, advarselsmateriale, brønde og diverse kabeltilbehør... Kabelrørene er fremstillet i PE og PVC.

Uponors kabelbeskyttelsesrørsystem anvendes ofte i nedgravet tilstand til beskyttelse af svagstrøms- og stærkstrømskabler og til alle typer dataoverførsel, f.eks. kabel-tv og telefonnettet bestående af kobber og fiberoptik.

Kabelrørenes gode materialeegenskaber betyder, at de kan tåle varme og kulde samt slag og stød. Derudover har kabelrørene større modstandsevne over for de fleste kemikalier og andre aggressive væsker. PE- og PVC-rørene vejer ikke ret meget, og det betyder, at de er nemmere at håndtere under opbevaring, transport og montering.

Tripla - kabelbeskyttelsesrøret med ekstra sikkerhed
Uponor Tripla er Uponors tredje generation af kabelrør med målene 110 og 160 mm. Den helt unikke rørkonstruktion gør det muligt at anvende røret ved helt normal montering og til montering, hvor der kræves ekstra ringstivhed, f.eks. på grund af nedlægning i jord eller stor trafikbelastning. Røret er nemt at håndtere og kan ud over specielle overgangsdetaljer også kobles sammen med rør af PVC/PE eller dobbeltvæggede rør uden problemer.

 

Luk