Kloakrørssystemer

  • Markavlopp Ultra Rib2
  • Markavlopp Ultra Double
  • Markavlopp Ultra Classic
  • Tryckavlopp Profuse
  • Brunnar markavlopp

Afløbsrør - vores infrastruktur om 100 år

De fleste problemer er synlige og lader sig ikke så let negligere, men problemet med utætte rør ligger oftest begravet under jorden og er dermed knapt så synligt. Problemet er der dog alligevel, og det kan pludselig komme op til overfladen i form af forurenede vandløb og marker samt stigende driftsomkostninger til rensningsanlæg. I værste fald forurenes drikkevandet, og det kan medføre sygdom.

Miljøhensyn og bæredygtighed er emner, der står højt på byernes og kommunernes dagsorden. Efter vores mening forudsætter et bæredygtigt miljø dog, at den vigtige, usynlige infrastruktur under jorden er i orden. Det er nødvendigt med holdbare og fremtidssikrede løsninger til vand og afløb for at opretholde vores nuværende levestandard.

Hvad har produkterne i Ultra-sortimentet til fælles?

UponorUltraRib2rev
  • Inline-produceret muffe sikrer tæthed og mindsker risikoen for lækage. 
  • Markedets mest komplette sortiment af brønde har universaltilslutninger, der passer til alle Ultra-rør.
  • Ultra-rør er lyse indvendig, hvilket letter inspektion.
  • Sortimentet opfylder Nordic Poly Mark, EN-13476 samt vores egne endnu skrappere fabriksstandarder.
  • Materialet polypropylen er valgt af kvalitets- og miljøhensyn.

Se filmen om Ultra-familien, valget er dit

Uponor_Ultra_Rib_2_250x167

Når man planlægger sin infrastruktur, er der mange parametre at tage hensyn til for at finde den optimale løsning: konstruktion og design, tæthed og styrke, installationsegenskaber, levetid, miljøpåvirkning og totaløkonomi. Parametrene skal opvejes, så alle involverede parter får deres behov opfyldt. Indkøberen har et budget, der skal overholdes, og installatøren kræver, at røret skal være let at håndtere. Ultra-familien præsenterer tre fremragende afløbssystemer, der er designet til at holde i over 100 år.

Afløbssystemer

PP Ultra Rib 2
PP Ultra Double
PP Ultra Classic
PVC glatte rør
PE80 trykrør
PE100 ProFuse trykrør
Brønde til afløb
Ultra Rib 2 frit 225x225 pxl

PP Ultra Rib 2

Markedets bedste afløbsrør med den længste levetid og det mest bæredygtige valg. Den ribbede homogene konstruktion gør røret ekstra slidstærkt, og røret har en levetid på over 100 år. Fås i ø200-560 mm.

Læs om Ultra Rib 2 afløbsrør
Ultra Double_frit_250x250

PP Ultra Double

Godt kloakrør med korrugeret dobbeltvæg. Opfylder kravene til Nordic Poly Mark og er yderst omkostnings-besparende. Levetid på 100 år. Fås i dim. 200-684 mm.

Læs om Ultra Double afløbsrør
Ultra Classic_frit_250x250

PP Ultra Classic

Markedets bedste og mest miljøvenlige glatte PP-rør. Ny konstruktion med tre lag i stedet for ét giver røret god høj slagstyrke. Levetid på 100 år. Fås i dim. 110-400 mm.

Læs om PP Ultra Classic afløbsrør
PVC_250x250pxl

PVC-rør

Uponor afløbsrør er et afløbssystem til trykløs transport af normalt forekommende spildevand. Glatte og homogene rør med en ringstivhed på SN8.

Læs mere om PVC-rør
PEM_PE80_tryk_250x250

PE80 trykrør

Trykrørssystemet i PEM er udviklet til trykfast transport af trykvand, spildevand og gas. PEM trykafløbsrør er sorte med brune striber og er udviklet af polyethylen, som er særdeles slagfast, selv ved lave temperaturer. Rørene leveres i dimensioner fra ø16-110 mm (trykklasse PN 12,5).

PEM (PE80) trykrør
Profuse_250x250

PE100 ProFuse trykrør

PE100 ProFuse er udviklet for bedre svejseegenskaber. ProFuse rørsystem har stor trækstyrke og kan modstå store mekaniske belastninger. Systemet er resistent over for trykstød og tryksvingninger. Dimensioner fra ø110-400 mm.

Læs om PE100 ProFuse trykrør
Chamber_250x250

Brønde

Uponors rør i Ultra-familien er alle designet til en levetid på mindst 100 år. For at få den bedste løsning er det nødvendigt at inspicere og vedligeholde løsningen. Find løsningen i Uponors produktsortiment af brønde og dæksler.

Læs om brønde
Designet løsning Ultra

En designet løsning giver merværdi

Der findes udfordringer under jorden, som kræver løsninger med et unikt design. Hos Uponor Infra har vi et helt team af ingeniører, der kun arbejder med disse udfordringer.

Læs mere om Uponor 360o Projektservice, som kan inkludere enkelte eller flere områder indenfor:

>  Design og beregninger
>  Skræddersyede produkter
>  Teknisk support
>  Svejseservice
>  Projektledelse

Luk