Rør til overfladevand, Uponor IQ

  • Uponor IQ

In-line-konstruktion med muffe minimerer risikoen for lækage

Uponor IQ-rør til overfladevand er et komplet rørsystem med dimensioner fra 110 til 2500 mm og der medfølger et bredt udvalg af dele. Hvert enkelt dimension er optimeret til det pågældende behov. Samtlige rør er udviklet til overholde de relevante kravsniveauer og kan specialtilpasses til projektets behov.

Med Uponor IQ tilbyder Uponor et komplet system til overfladevand, der kan bruges ved vej- og gadebyggeri samt til jord- og skovbrug. Til store og små projekter. Systemet bygger på både innovation og dokumenterede erfaringer. Enkle installationer, gode tilpasningsmuligheder og kvalitet, der holder, er vores styrende princip.

Alle Uponor IQ-rør er fremstillet med en in-line-muffe, hvilket er den bedste måde at undgå fremtidige problemer på. Du reducerer antallet af samlinger med 50 % og sikrer dermed tæthed, hvilket giver en reduceret risiko for lækage og rotteindtrængning på et senere tidspunkt.

Dimensionering
Uponor IQ-rør til overfladevand har indvendige dimensioner fra 110-2500 mm, hvilket betyder, at du får den gennemstrømningskapacitet, der efterspørges.

Sortiment
Vi har markedets mest komplette udvalg af dele og brønde, og der er desuden mulighed for specialløsninger.

Installation
Takket være en trumpetformet muffe er rørene nemme at montere, hvilket i mange tilfælde sparer tid og penge ved montering. En optimeret rørprofil betyder, at du som regel kan fylde op med eksisterende materiale, hvilket også giver en omkostningsbesparelse.

Vedligeholdelse
Rør med in-line-muffe reducerer antallet af samlinger med 50 %, hvilket også reducerer risikoen for rotteindtrængning. Den grå indvendige side overholder standarden og gør fremtidig inspektion og tv-transmission nemmere.

Kvalitet
Uponor IQ-rør til overfladevand til og med dimension 800 mm opfylder alle krav angående ændring af afvinkling, deformering og tæthed – Nordic Poly Mark & EN-13476 (de største dimensioner fremstilles ifølge fabriksstandarden, fordi der i dag ikke er mulighed for ekstern certificering). Røret har ringstivhed SN8 og kan med fordel installeres på svært trafikerede områder som f.eks. motorveje eller jernbaner.

Vi tager ansvar for en bæredygtig fremtid
Som kunde hos os kan du læne dig tilbage, mens vi tager ansvaret og engagerer os i en bæredygtig fremtid. Uponor IQ-rør fremstilles med moderne teknologi sammen med PP-materialet, hvilket giver en optimal løsning, der både sikrer lang levetid og særdeles god slagfasthed. Når samme materiale (PP) bruges både til rør og muffe, forenkler det processen, når det genbruges på et senere tidspunkt.

Vidste du, at...
Almindelig regn udgør en risiko for det moderne samfund. Ikke mindst i et globalt perspektiv. Oversvømmelser er årsagen til halvdelen af naturkatastroferne i verden.

Luk