Fjernvarme og fjernkøling

  • Fjärrvärmerör

Kvalitet og sikkerhed

Fjernvarme - Wehotherm
Wehotherm® Standardfjernvarmerør produceres i henhold til anbefalingerne fra Svensk Fjärrvärme. Derudover følger kvalitetskontrollen de anbefalede procedurer og testhyppigheder.

Wehotherms fjernvarmerør bliver produceret med målene 20-1200 mm og tværrørsystemer til og med 250 mm. I rørsystemet indgår rør, dele, samlingsmateriale og tilbehør til montering.

Wehotherm-ventilbrønde
Udvalget af Wehotherm-ventilbrønde dækker næsten alle isolerede ventilløsninger. Brøndene fremstilles i lette og holdbare Weholite PE-rør, som efter behov også nemt kan efterbearbejdes ved monteringen. Skræddersyede løsninger fungerer også godt sammen med Weholite-rør, som fås i mange forskellige mål.

Samlingsmetoder
Det eneste isoleringsarbejde, som er nødvendigt at udføre på arbejdspladsen under montering af præisolerede rør, både ved luft- og marknedlægning, er indkapsling og tilskumning af samlingen. For at opnå et vellykket slutresultat er det en god idé at være omhyggelig, når samlingsmetoden skal vælges. Installationsforholdene, jorden og rørmålene bestemmer, hvor sikker en samling, der er brug for. 

Fjernkøling - Wehocool
I Wehocool-systemet udnytter man de komponenter, som kendes fra rørsystemer til fjernvarme, men man anvender en tyndere isolering.

Luk