Infrastruktur under byggeri

Uponor løsninger

Infrastruktur under byggeri

Infrastruktur under byggeri

Håndtering af problemer som f.eks. nedbrud under bygninger vil kunne forårsage store tab for investorer, fremtidige brugere og kunder. Af den grund er det af stor værd at anvende sikre og pålidelige Uponor-systemer til den underjordiske infrastruktur. Holdbarheden er særdeles afgørende i forbindelse med brug i bl.a. den ustabile og meget krævende minedrift, hvor også vores med 60 års erfaring i produktion af disse systemer udgør en stor sikkerhed.

Når bygningerne er opført, er det nødvendigt at beskytte dem mod brand. Opførelsen af udendørs vandsreservoirer til brand indgår ikke altid lige godt i den arkitektoniske planlægning, og ofte er det eneste sted for dem under en parkeringsplads. Uponor Infra tilbyder en løsning, der er tilpasset disse behov - underjordiske brandvandsbeholdere med dimensioner, form og holdbarhed, tilpasset de specifikke forhold på installationsstedet.

Taget på et centerbyggeri er et området med enorme muligheder for at opsamle regn. Under en storm er det normalt umuligt at føre de store mængder regnvand i det eksisterende kloaksystem, og det er her Uponors Infras tilbageholdelsessystem kommer gør gavn. Systemet med rør, tanke og brønde, opsamling, separatorer og tanke gør det muligt at opbevare regnvandet, håndtere det og udlede det på en kontrolleret måde. Dette system er designet til underjordisk installation og tilpasses i sin udformning installationsstedet.

Uponor Infras tekniske rådgivere giver dig mere detaljerede oplysninger og hjælper med at designe en optimal løsning, der er skræddersyet til dine behov.

Uponor Infra 360TM projektservice

En holistisk tilgang

Med Uponor Infra 360TM tilgangen finder vi den perfekte løsning til dit projekt. Vil du høre mere om, hvordan vores kunder har sparet mellem 15 og 30 % ved at finde den helt rigtige og optimerede løsning?