Industrielle løsninger til landbruget

Uponor løsninger

Landbrug

Infrastruktur i landbruget

Kun landmænd ved, hvor store anstrengelser, der skal gøres for at sikre passende forhold for dyr, konstant adgang til frisk vand, ventilation og bortskaffelse af gødning. Uponor Infra støtter disse bestræbelser ved at give landmændene løsninger, med enestående resistens over for korrosion og ældning i form af polyethylen drikkevandstanke, brandvandsbeholdere eller gylletanke. Vi leverer også skræddersyede løsninger helt efter kundens behov f.eks. til brug for fiskefarme og dyrehold. Til fødevareforarbejdningsanlæg tilbyder vi også tanke og forbehandlingssystemer til genanvendelse af procesvand, og til mejeriproducenter tilbyder vi rørledninger med usædvanlig høj slidstyrke.

Uponor Infras tekniske rådgivere kan give dig mere detaljerede oplysninger og vil hjælpe med at vælge den optimale løsning til dine behov.

Uponor Infra 360TM projektservice

En holistisk tilgang

Med Uponor Infra 360TM tilgangen finder vi den perfekte løsning til dit projekt. Vil du høre mere om, hvordan vores kunder har sparet mellem 15 og 30 % ved at finde den helt rigtige og optimerede løsning?