Industrielle løsninger til veje og jernbaner

Uponor løsninger

Veje, jernbaner og luftfart

Infrastruktur til veje, jernbaner og luftfart

Opgravede veje med begrænset fremkommelighed til følge er en del af vores hverdag. Vi venter tålmodigt på, at arbejdet bliver overstået og at vejene ikke skal opgraves igen i lang tid frem. Det er dog kun muligt, hvis der anvendes holdbare materialer af høj kvalitet, som er modstandsdygtige over for vanskelige jordforhold og varierende trafikbelastning. Uponor Infras løsninger er dræn-, spildevands- og regnvandssystemer. I disse systemer indgår f.eks. underføringer, brønde, udskillere og tanke. Komplet modstandsdygtighed over for korrosion, høj styrke og evnen til at tilpasse sig ændrede forhold på byggepladsen, er blot et par af de funktioner, som værdsættes af investorerne og entreprenørerne, som er demonstreret af Uponor Infras systemer, der kan installeres under veje, jernbaner og landingsbaner.

Omlastningspladser, lufthavne og havne er meget krævende miljøer, hvor det underjordiske vandforsynings- og spildevandsnetværk skal opfylde meget strenge resistenskriterier. Uponor Infra leverer med succes vand- og spildevandssystemer til disse yderst krævende anvendelser

Uponor Infras tekniske rådgivere kan give dig mere detaljerede oplysninger og hjælper dig med at vælge den optimale løsning, som skræddersyes til netop dit behov.

Uponor Infra 360TM projektservice

En holistisk tilgang

Med Uponor Infra 360TM tilgangen finder vi den perfekte løsning til dit projekt. Vil du høre mere om, hvordan vores kunder har sparet mellem 15 og 30 % ved at finde den helt rigtige og optimerede løsning?