Viden og forståelse

  • Uponor Academy
  • Uponor Academy seminar
  • Academy personer mødes
  • Uponor Academy lokale

Uddan dig sammen med Uponor
I fremtiden vil der blive stillet stadig højere krav til medarbejdernes kompetencer. Sammen med Uponor får du som professionel mulighed for at opnå bredere og mere dybdegående kompetencer inden for Infrastruktur og VVS. 

Vi tilbyder højt kvalificeret undervisning, hvor vi udvider fokus fra de enkelte produkter til systemløsninger og forskellige brancheregler. Vi kan også tilbyde skræddersyede kurser, der opfylder dine specifikke behov. 

Hvorfor er det nødvendigt at uddanne sig? 
Branchen står midt i et generationsskifte, hvor den nye arbejdskraft har brug for viden, der spænder fra praktiske detaljer og systemløsninger til de regler og krav, der knytter sig til det specifikke fagområde. Der videreudvikles og indføres hele tiden nye produkter og systemer på markedet, og den fortsatte udvikling inden for branchen kræver derfor, at alle holder sig ajour med udviklingen. 

Med den rette viden slipper du for unødvendigt ekstraarbejde og er med til at sikre kvaliteten i hele byggeprocessen. Du har derudover mulighed for at udvikle løsninger med den best mulige totaløkonomi - både for dig og dine kunder.

Skræddersyede uddannelser 
Uponor Academy tilbyder uddannelsespakker inden for VA- og VVS-branchen. Kurserne er tilpasset en række forskellige fagområder, erfaringsniveauer og interesseområder. Formålet med vores uddannelsesforløb er at skabe målrettede kurser, som fokuserer på præcis de fagområder, hvor du måtte have behov for mere viden. Kurserne er derfor tilrettelagt i henholdsvis fastlagte moduler og kundetilpassede moduler, således at du kan få det kursusforløb, som passer netop til dine behov.

Luk