Service i marken

 • Svejseservice

Sikrer installationen på pladsen

Svejsning af rør, der skal ligge på havets bund, eller lægning af rør i andre ekstreme miljøer kræver specialviden. Derudover kræver alle projekter viden om love vedrørende sikkerhed, sundhed og miljø. Denne viden har vores serviceafdeling. 

Vores serviceafdeling tilbyder alle typer installationstjenester – altid med fokus på sikkerhed og viden om gældende standarder. Det kan både handle om specielle svejseopgaver og om dykning ved marine-installationer. I de tilfælde, hvor vi ikke har ansvaret for installationen, tilbyder vi ledelse af bygningsarbejdet. Dette indebærer, at vi påtager os rollen som din tredjepartskontrollant. Vi kontrollerer, at alle entreprenører følger de indgåede aftaler mht. lokale krav og metodebeskrivelser.

  • Vi stiller både service og udstyr til rådighed

  • Uponor har løsninger til svejsning af trykrørssystemer fra dimension 20 til 1600 mm med tryk på op til 20 bar. Vi har også et produktsortiment, der indeholder svejseudstyr til at sammensvejse rørsystemer med stuksvejsning eller ekstrudersvejsning. I sortimentet indgår også båndsave, svejsemaskiner til anvendelse i industrien, til fremstilling af fittings samt udstyr til kontrol af svejsekvalitet og svejseparametre.
   • Elektrosvejsefittings og el-svejsemaskiner til dimensioner fra 20 til 1000 mm.
   • Stuksvejsning af dimensioner fra 40 til 1600 mm.
   • Ekstrudersvejsning af Weholite-rør i dimensioner 560 til 3500 mm.

Køling i overstørrelse

Weholite-rør i ca. 1 kilometers længde blev installeret på Filippinerne til indtag og udløb af kølevand for PBR (Petron Bataan Refinery).  Projektserviceteamet hos Uponor Infra tilbød nøglefærdige løsninger til projektet.
Luk