Teknisk support

Kreativ støtte gennem hele processen

Gennem teknisk support kan du få adgang til support online, træning, håndbøger, manualer, analyser, simuleringer og tests. Teknisk support udgør ligeledes en aktiv rolle ved udviklingen af dit projekt. 

Udover vores specialistviden om plastrør og de tilhørende produkter, har vi høj kompetence og stor erfaring med andre vigtige spørgsmål ved infrastrukturprojekter. I vores moderne laboratorier kan vi simulere, hvordan en tænkt løsning vil fungere i forhold til påvirkninger fra f.eks. tryk, sollys og kemikalier. På den måde kan vi minimere risici og finde den bedste løsning til hvert enkelt projekt.

    • Har I brug for mere viden?

    • Uponor Academy tilbyder kurser, som er baseret på vores mere end 60 års erfaring. Kurserne er baseret på systemer til infrastruktur samt tilhørende krav fra offentlige myndigheder og brancheregler. Vi henvender os til installatører, rådgivere, forsyninger, grossister, skoler, entreprenører og andre professionelle aktører i branchen.

Robuste rør til Tallinns fjernvarmesystem

I alt 1,1 km med præisolerede rør med en diameter på DN 1000 mm installeres i det største område i Estlands hovedstad Tallinn.
Luk