Uponor Infra Projektservice team

Uponor Infra 360° Projektservice

We can do it !

Totale løsninger til infrastruktur og industri

Der findes ikke en bestemt måde at løse alle infrastrukturelle eller industrielle udfordringer. Hver eneste situation kræver en optimal løsning.  Hver eneste udfordring kræver lokalt know-how. Men der kræves også indsigt og nytænkning samt en veldokumenteret historik for at udføre banebrydende løsninger til tiden.

Uponor Infra 360TM giver dig al nødvendig ekspertise, hundrede års erfaring samt den mest pålidelige producent til fremstilling og implementering af løsningerne i en integreret og velkoordineret proces. Løsninger, der tager hensyn til alle dine specifikke behov, krav og driftsforhold og den fremtidige udvikling uanset omfanget af den pågældende opgave.

Uponor 360 Installationsservice

Med Uponor Infra 360° Projektservice får du:

  • Et team af specialister med i alt mere end 100 års ekspertise til at styre komplekse infrastrukturprojekter.
  • Adgang til højt specialiserede teams inden for forskellige ekspertområder, som skræddersyede design, høj ydeevne på materialer, undervandsinstallation, projektledelse eller effektive produktionsprocesser.
  • Trygheden ved at vide at vores leverede løsning lever op til de højeste standarder for kvalitet og ydeevne.
  • En nøglefærdig løsning der fra ende til anden er udviklet og leveret specielt for dig - og kun til dig.

Regnvandsafledning giver ikke anledning til bekymring på det nye børnehospital

Uponor har doneret en ny regnvandstank til det nye børnehospital, der skal bygges i Helsinki, Finland. Med denne skræddersyede regnvandstank kan regnvandsafledningen håndteres direkte ved det nye hospital, før vandet pumpes ud i det kommunale netværk. Tanken var installationsklar ved levering og blev installeret på bare et par timer.
Læs artiklen

Unik infratunnel i Linköping

Alle elementerne i den underjordisk infrastruktur er samlet i den 2,2 km lange Vallastaden-infratunnel. Den indeholder rør til "infra-medier", f.eks. drikkevand, spildevand, fjernvarme, fjernkøling, el, fiber og automatiseret renovationskanal.
Læs artiklen