Uponor Infra 360TM

Uponor Infra til din tjeneste

Uponor Infra 360TM Projektservice

Design to work. Design to function. Design to last.

Der findes ikke en bestemt måde at løse alle infrastrukturelle eller industrielle udfordringer. Hver eneste situation kræver en optimal løsning.  Hver eneste udfordring kræver lokalt know-how. Men der kræves også indsigt og nytænkning samt en veldokumenteret historik for at udføre banebrydende løsninger til tiden.

Uponor Infra 360TM giver dig al nødvendig ekspertise, hundrede års erfaring samt den mest pålidelige producent til fremstilling og implementering af løsningerne i en integreret og velkoordineret proces. Løsninger, der tager hensyn til alle dine specifikke behov, krav og driftsforhold og den fremtidige udvikling uanset omfanget af den pågældende opgave. En optimal, holistisk løsning udviklet, designet og installeret rettidigt og effektivt.

Designed to last - Designed to work - Designed to function | Uponor Infra A/S
Konkurrencedygtige 360Tm løsninger | Uponor Infra A/S

Hvorfor nøjes med det traditionelle i branchen, når du kan vælge den service, der dækker alle potentielle spørgsmål:

  • Optimering af ydelse, investering og levetidsomkostninger med formålstilpasset design i stedet for standardprodukter
  • Central projektledelse og -ansvar
  • Ensartet høj kvalitet og pålidelighed minimerer drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne
  • Evne til at reagere hurtigt på uventede udfordringer

Uponor Infra 360 TM løsninger
Med Uponor Infra 360TM projektservice finder vi den perfekte løsning til dit projekt. Læs mere om, hvordan vores kunder har sparet helt op til 15-30% ved at finde den perfekt optimerede løsning.

Regnvandsafledning giver ikke anledning til bekymring på det nye børnehospital

Uponor har doneret en ny regnvandstank til det nye børnehospital, der skal bygges i Helsinki, Finland. Med denne skræddersyede regnvandstank kan regnvandsafledningen håndteres direkte ved det nye hospital, før vandet pumpes ud i det kommunale netværk. Tanken var installationsklar ved levering og blev installeret på bare et par timer.
Læs artiklen

Unik infratunnel i Linköping

Alle elementerne i den underjordisk infrastruktur er samlet i den 2,2 km lange Vallastaden-infratunnel. Den indeholder rør til "infra-medier", f.eks. drikkevand, spildevand, fjernvarme, fjernkøling, el, fiber og automatiseret renovationskanal.
Læs artiklen