Uponors team af regnvandseksperter fokuserer på at løse dine udfordringer med regnvand

Uponor Infra 360TM

Regnvandsløsninger

Design to last. Design to work. Design to function.

Regnvand består af regn, smeltevand og sedimentvand, der flyder ad forskellige overflader, og i bymæssig bebyggelse er der kun begrænsede muligheder for at lede vandet naturligt væk. Håndtering af regnvand bliver derfor en stadig vigtigere faktor i byplanlægningen, da mængden af regnvand stiger, og oversvømmelser og kraftige regnskyl stiger i intensitet.
Uponor Infra 360TM: Designed to last - Designed to work - Designed to function

Der findes ikke en bestemt måde at løse alle udfordringer med regnvand. Hver eneste situation kræver en optimal løsning. Hver eneste udfordring kræver lokalt know-how. Men der er også behov for indsigt, innovativ tænkning samt veldokumenterede erfaringer for at udføre banebrydende løsninger til tiden.

Uponor Infra 360TM tager alle aspekter i betragtning. I vores regnvandssystemer, tager vi højde for fremtidige ingeniørmæssige udfordringer, som er skånsom over for miljøet og som letter installatørernes arbejde. Og vi leverer en komplet løsning. Fra den indledende planlægning over budgettering til kundetilpasset fremstilling, konstruktion og installation. Fra rør og tilslutninger til sikre og styrede tanke, kassetter og tunneller, uanset projektets omfang.

Opnå fordele og udbytte af Uponor Infra 360TM som integreret samarbejdspartner med kun én kontakt gennem hele projektet, - den absolut bedste kvalitet samt optimal omkostningseffektivitet. Vi håndterer dit projekt fra kontakt og tidsfrister til analyse og evaluering.

Opnå konkurrencedygtige løsninger med Uponor Infra 360TM

Uponor Infra 360TM tilbyder:

 • Konstruktion af specialdesignede løsninger
  • Dimensionering og casestudier
  • Beregninger og simuleringer
  • Design og tegninger
  • Samlet levering af rør og præfabrikerede produkter iht. kundens behov
 • Teknisk support gennem hele projektet
 • Installation og svejsning på stedet
 • Tilsyn og overvågning
 • Nøglefærdige løsninger af rørprojekter inkl. alt ovenstående, med højt specialiseret team tilknyttet
 • Projektledelse – én kontakt gennem hele projektet
Uponor Infra 360TM projektløsninger
Med Uponor Infra 360TM projektservice finder vi den perfekte løsning til dit projekt. Læs mere om, hvordan vores kunder har sparet op til 15-30 % ved at finde den perfekt optimerede løsning.

Uponor regnvandsløsninger

Regnvandsafledning giver ikke anledning til bekymring på det nye børnehospital

Uponor har doneret en ny regnvandstank til det nye børnehospital, der skal bygges i Helsinki, Finland. Med denne skræddersyede regnvandstank kan regnvandsafledningen håndteres direkte ved det nye hospital, før vandet pumpes ud i det kommunale netværk. Tanken var installationsklar ved levering og blev installeret på bare et par timer.
Læs artiklen