Skræddersyede produkter - Uponor Infra 360 Projektservice

Infra 360° Projektservice

Skræddersyede produkter

Kombiner kompetencer og teknologi

Den skræddersyede løsning er ikke kun optimal i forhold til anvendelsesformålet. Den forkorter også installationstiden markant. Vores dygtige produktionsteam anvender unikke teknologier til udvikling af den bedste løsning.

Vores afdeling for skræddersyede løsninger forsynet med den seneste teknologi og de bedste værktøjer. Medarbejderne er dygtige håndværkere, specialiserede i at udvikle og fremstille løsninger til selv de sværeste og mest komplicerede opgave.

Til mange løsninger anvender vi vores Weholite-teknologi. Med Weholite kan hvert enkelt rør skræddersyes 100 % mht. blandt andet længde, godstykkelse, stivhed og farve. Røret har en unik slidstyrke, høj kemikalieresistens og god slagstyrke ned til -20 °C.

Eksempler på, hvad Uponor tilbyder

  • Rensning af overfladevand
  • Infiltrationssystemer
  • Forskellige typer regnvandsbassiner
  • Pumpestationer
  • Nedstigningsbrønde
  • Ventilbrønde
  • Målerbrønde
  • Drikkevandstanke
  • Infratunneler

Specialdesignede løsninger

Weholite

Weholite - teknologi udviklet af Uponor

Weholite teknologien blev udviklet allerede i 1983, hvilket gør det muligt at tilpasse løsninger i dimensioner fra 300 mm op til 3500 mm. Rør, der anvendes til komplette systemer til transport af væsker og gas under jorden, i vand eller over jorden, er fremstillet af polypropylen eller polyethylen, og er glatte på begge sider. Udover rør fremstiller vi komplette løsninger med forskellige integrerede enheder, såsom pumper og separatorer.
Brønde

Skræddersyede brønde i.h.t. kundens specifikationer

Vi tilbyder unikke muligheder for specialdesignede brønde, fremstillet efter kundens specifikationer. Vælg den model du ønsker med hensyn til størrelse, højde, forbindelser osv. Send os en specifikation af hvad du har brug for, og vi vil hjælpe dig med at designe den bedste løsning. Kontakt os.

Unikke muligheder med Weholite

Højkvalitetsprodukter kombineret med erfaring og ekspertise giver unikke muligheder for skræddersyede produkter som regnvandstilbageholdningstanke, brønde, pumpestationer, infiltrationssystemer, alcaliseringstanke osv. Vi gør det umulige muligt.

Weholite regnvandsløsning

Vi kan ikke stoppe regnen, men vi kan hjælpe dig med at forebygge oversvømmelser. Weholite giver unikke muligheder for regnvandshåndtering; tilbageholdelse, infiltrering, pumpning og rengøring.

Opnæsgård Boligforening bygger på Uponor regnvandssystem til bortledning af regnvand

Et boligområde i naturskønne omgivelser var udfordret med overskudsvand. Uponor Infra leverede en komplet 360° Projektservice løsning, inklusiv design, prefabrikerede brønde og onsite svejseservice til opsamling og tilbageholdelse af regnvand.