Uponor svejse service

Infra 360° Projektservice

Svejseservice

Sikrer installationen på pladsen

Svejsning af rør, der skal ligge på havets bund, eller lægning af rør i andre ekstreme miljøer kræver specialviden. Derudover kræver alle projekter viden om love vedrørende sikkerhed, sundhed og miljø. Denne viden har vores serviceafdeling.

Vores serviceafdeling tilbyder alle typer installationstjenester – altid med fokus på sikkerhed og viden om gældende standarder. Det kan både handle om specielle svejseopgaver og om dykning ved marine-installationer. I de tilfælde, hvor vi ikke har ansvaret for installationen, tilbyder vi ledelse af bygningsarbejdet. Dette indebærer, at vi påtager os rollen som din tredjepartskontrollant. Vi kontrollerer, at alle entreprenører følger de indgåede aftaler mht. lokale krav og metodebeskrivelser.

Stuksvejseparametre

Stuksvejseparametre

Uponor har løsninger til svejsning af rørsystemer i dimensionerne fra 20 mm og op 1600 mm med tryk op til 20 bar. Vores produktsortiment indeholder svejseudstyr til sammensvejsning af rørsystemer med stuk-, ekstruder- eller elektrosvejsning. I sortimentet indgår også båndsave, svejsemaskiner til anvendelse inden for industrien, til præfabrikering af fittings samt udstyr til kontrol af svejsekvalitet og svejseparametre.

 • Elektrosvejste fittings og elektrosvejsemaskiner i dimensioner fra 20 til 355 mm.
 • Stuksvejsning i dimensioner fra 40 til 1600 mm.
 • Ekstrudersvejsning af Weholite-rør i dimensioner fra 560 til 3500 mm.

Download Uponor Stuksvejseparametre:

Svejsning af plastrør

Svejsning af plastrør - service og værktøj

Uponor har løsninger til svejsning af rørsystemer i dimensioner fra 20 til 1600 mm, med tryk op til 20 bar. Vi har også et produktsortiment af værktøj, herunder svejsemaskiner, til sammensvejste rørsystemer med stuksvejsning eller ekstruderingssvejsning. Sortimentet omfatter båndsave, svejsemaskiner til brug i industrien, til fremstilling af fittings samt udstyr til kontrol af svejsekvalitet og svejseparametre.

 • Elektrosvejsefittings og el-svejsemaskiner til dimensioner fra 20-1000 mm.
 • Stuksvejsning af dimensioner fra 40-1600 mm.
 • Ekstrudersvejsning af Weholite-rør i dimensioner fra 560-3500 mm.

Certificerede svejsere

Hvorfor er det vigtigt at uddanne svejsere?

 • Svejsning af plastrør kræver særlig ekspertise
 • Utætte samlinger er de mest almindelige årsager til fejl i plastrørssystemer
 • Forebyggelsen af utætte samlinger kræver god træning og en professionel indstilling
 • Samlingsfejl kan forårsage skader til tusinder, endda hundredtusindvis af kroner
 • En veluddannet plastrørssvejser ved, hvordan man undgår de mest almindelige installationsfejl
 • Certificerede svejsere er kendetegnet for ethvert firma, der er dedikeret til høj kvalitet og professionelt udført arbejde
Uponor svejseservice

Svejseservice på regnvandsbassin til Opnæsgård Boligforening

Uponor etablerer regnvandsbassin som specialdesignet løsning. Rørarrangementet er et manifold bestående af 3 parallelle rørføringer med inspektion og diverse studse.