Uponor teknisk support

Infra 360° Projektservice

Teknisk support

Vi er der for dig gennem hele projektet

Gennem teknisk support kan du få adgang til support online, træning, håndbøger, manualer, analyser, simuleringer og tests. Teknisk support udgør ligeledes en aktiv rolle ved udviklingen af dit projekt.

Udover vores specialistviden om plastrør og de tilhørende produkter, har vi høj kompetence og stor erfaring med andre vigtige spørgsmål ved infrastrukturprojekter. I vores moderne laboratorier kan vi simulere, hvordan en tænkt løsning vil fungere i forhold til påvirkninger fra f.eks. tryk, sollys og kemikalier. På den måde kan vi minimere risici og finde den bedste løsning til hvert enkelt projekt.

Academy

Vil du vide mere?

Uponor Academy tilbyder kurser, som er baseret på vores mere end 60 års erfaring. Kurserne er baseret på systemer til infrastruktur samt tilhørende krav fra offentlige myndigheder og brancheregler. Vi henvender os til installatører, rådgivere, forsyninger, grossister, skoler, entreprenører og andre professionelle aktører i branchen.

Etablering af faunapassage i forbindelse med jernbanestrækning

I forbindelse med etableringen af den nye jernbane fra København til Ringsted, var det et krav fra myndighederne, at der blev taget hensyn til faunaen i de berørte områder. Derfor etablerede man 21 stk. ø1800/1600/1500/1400/1200 SN8 Weholite faunapassager, så dyrenes oprindelige habitater stadig var tilgængelige.