Forskning og teknologi

  • Research and technology laboratory
  • Research and technology Uponor heating controls
  • Research and technology tap water

Erfaring, som vi løbende bygger videre på

Uponors produkter står for kvalitet, driftssikkerhed og professionelt design. De anvendes sædvanligvis der, hvor der er særlige krav til lang levetid, og installeres derfor ofte i f.eks. konstruktioner, hvor de ikke er direkte tilgængelige eller synlige.

Uponor har i en årerække indsamlet unikke erfaringer og viden om udvikling, produktion og anvendelse af rørledningssystemer af plast til indeklima, VVS- og infrastruktur. En dyb indsigt i kundernes behov samt erfaringer og dybdegående viden inden for produktdesign, materialevalg, fremstilling samt installation, drift og vedligeholdelse giver Uponor en stabil platform til udvikling af nye og innovative løsninger, som skaber tryghed for kunderne.

Vi tror på bæredygtigt byggeri, som skåner ressourcerne til kommende generationer. Vort mål er at skabe innovative systemer, som forbruger mindre energi, sænker vandforbruget og affaldsmængderne, bevarer konstruktioner og til og med redder liv. Vores processer er udviklet til at garantere sikkerhed, holdbarhed, lavt energiforbrug og mindst mulig belastning af miljøet.

Uponor stiller de højeste krav til fremstillingen, installationen og anvendelsen af vores løsninger inden for indeklima, VVS- og infrastruktur. Vi kan dog ikke gøre det hele selv, og derfor samarbejder vi ofte og gerne med andre anerkendte aktører inden for byggebranchen.

Luk