Leverandørkæden

  • Supply chain moulding
  • Supply chain logistics
  • Supply chain infrastructure

Sikrer, at Uponor opfylder kundernes behov

Målet med Uponors leverandørkæde er effektive leverancer af produkter og systemer af høj kvalitet til vores kunder. Anskaffelse, planlægning, produktion, kvalitet, lagerstyring og transport er dele af en sammenspillet leverandørkæde, der sikrer, at vores produkter spiller en nøglerolle i anlæg, som er installeret for at forbedre menneskers liv.

Vi udvikler hele tiden vores leverandørkæde for at kunne garantere effektive, fuldstændige og sikre produktleverancer til den aftalte tid til alle vores kunder. Vi arbejder målrettet med vores produktionsanlæg, og vores førende position giver os et ansvar. Disse to faktorer skaber en konkurrencefordel inden for de forskellige områder, vi arbejder med, og tilfører endnu en dimension til kvaliteten og værdien af vores produkt.

Aktørerne i vores leverandørkæde har en lang tradition for teknologisk udvikling og erfaring. Tværbindingsprocessen PEX-a efter Engelmetoden er udviklet i Virsbo, Sverige, og flerlagsteknikken til MLC-kompositrør i Zella Mehlis, Tyskland. Begge steder findes verdens førende anlæg til fremstilling af rørledninger inden for det respektive område. Siden 1965 har vi også haft plastrørsekstrudering og formstøbning af plast i Nastola, Finland. 
Luk