Uponor som partner

  • Uponor som samarbejdspartner

Løsninger, service og forpligtelser i alle projektets faser

Udgangspunktet for Uponors virksomhed er at give vores kunder og partnere en merværdi. Vi fokuserer på langsigtet samarbejde, der giver et tillidsfuldt partnerskab, og på at tilbyde løsninger, der giver kunderne mulighed for udvikling i deres virksomhed. Det grundlæggende mål er at samarbejde med andre branchefolk med henblik på at opbygge bedre miljøer og en bedre fremtid.

Uponor har lange traditioner og et stort kendskab som systemleverandør af VVS-, indeklima- og infrastrukturløsninger. Produkterne er imidlertid kun ét aspekt af Uponors ekspertise. Den virkelige merværdi ligger i den pakke, vi kan tilbyde: forudse kundernes behov, hjælpe dem med løsninger, der er tilpasset deres projekt, samt tilbyde en enestående service.

Uponors fremgang afhænger af, at vores professionelle partnere har succes – det er derfor, kvalitet hos Uponor omfatter mange forskellige aspekter: support, kundeservice, langsigtet troværdighed, produktkvalitet for bare at nævne nogle få. Som sand pioner inden for rør og koblinger i PEX og MLC til VVS-løsninger er varemærket Uponor blevet kendt verden over som et navn, du kan stole på. Når Uponors systemer udformes, installeres og anvendes på den rigtige måde, har de en lige så lang levetid som de bygninger, de indgår i.

Uponor lægger stor vægt på teoretisk og praktisk uddannelse af VVS-montører og entreprenører i installation af Uponors produkter. På denne måde sikrer vi problemfri installationer i boliger, erhvervsejendomme eller som en del af den kommunale infrastruktur. Hvert år afholder vi mere end 20.000 uddannelsesdage for vigtige målgrupper, såsom entreprenører, installatører, konsulenter, grossister og grundejere.

Luk