Jens Pedersen tiltræder hos Uponor

Jens Pedersen tiltræder som ny Adm. Direktør

Adm. Direktør Jens Pedersen er klar til at stå i spidsen for Uponor Infra i Danmark

Jens er 52 år og tiltrådte den 6. februar 2017


Stærk strategi

Ifølge ledelsen i Uponor, har Jens Pedersen med sine mere end 20 års ledelseserfaring i Air Liquid Welding Scandinavia en stærk profil. ”Han er en faglig dygtig og handlekraftig leder, der evner at samle organisationen i tydelige og fælles mål. Jens skal endvidere styrke Uponors organisation med optimerede processer og arbejdsgange. Med Jens ved roret har jeg fuld tiltro til, at vi fortsat vil se en positiv udvikling af forretningen”, udtaler Director, HR, Henrik Holm.

Styrket organisation
”Jens’ personlighed er en gevinst for Uponor, og vil gå godt i spænd med virksomhedens kultur. Han ser mulighederne i mennesker og forstår at udnytte deres potentiale. Jens er derfor den helt rigtige mand til at bygge broer på tværs af mennesker, kompetencer og funktioner”, tilføjer Henrik Holm. Jens bliver også en vigtig aktør på salgssiden, hvor nye og eksisterende kunder kan se frem til at møde ham.

Dynamisk udvikling
”Jeg glæder mig til at udfordre det velkendte ved at tilbyde nye muligheder for medarbejderne hos Uponor. Med min baggrund i en nordisk organisation, er jeg fortrolig med de muligheder, der findes i samarbejdsrelationer på tværs af organisationen. Nu ser jeg frem til at bidrage til en dynamisk udvikling af Uponor i Danmark. De mange ildsjæle blandt Uponors medarbejdere er drivkraften bag successen, - mens min væsentligste opgave bliver at styrke organisationen samt øge tilliden og kendskabet til virksomheden. Sammen står vi stærkere i vores bestræbelser på at fastholde Uponor som industriens og VA-branchens foretrukne leverandør”, siger Jens Pedersen.