• Uponor Infra 360° Projektservice | Infrastruktur under jorden
  Uponor Infra 360° Projektservice Infrastruktur under jorden

  Der findes udfordringer under jorden, der ikke kan løses med standardløsninger. Qua mange års erfaring i VA-branchen har vores team af ingeniører udviklet stor ekspertise i at bygge unikke løsninger med udgangspunkt i kundens behov. Vi kalder det Uponor Infra 360° Projektservice.

  Uponor Infra 360° Projektservice
 • Bestil eller download Uponors tekniske håndbog
  Bestil eller download Uponors tekniske håndbog

  Med Uponors tekniske håndbog får du opdateret viden og værktøjer til bl.a. materialer, levetid, kvalitetssikring, installation og VA løsninger.

  Bestil eller download Uponors tekniske håndbog her
 • Underjordisk infrastruktur for et bæredygtigt samfund
  Underjordisk infrastruktur for et bæredygtigt samfund

  Vi tilbyder underjordisk infrastruktur til håndtering af vand, afløb, gas, luft, el, tele og datakommunikation. Moderne teknologi og moderne råvarer sikrer god kvalitet samt minimal miljøpåvirkning.

  Læs mere om vores løsninger
 • Moderne teknologi forbedrer din produktionskapacitet
  Moderne teknologi forbedrer din produktionskapacitet

  Uponor Infra Tech tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og tjenester udformet til at forbedre din produktionskapacitet. Vi har stor erfaring og viden, som vi gerne deler med vores kunder.

  Læs mere om Uponor Infra Tech
 • Specialistkompetence ved gennemførelsen af store projekter
  Specialistkompetence ved gennemførelsen af store projekter

  Vores team inden for projektservice består af personale, der er specialiserede i design, planlægning og gennemførelse af krævende projekter. Vi udfører alt fra svejsning af store dimensioner PE-rør til totalløsninger rundt om i hele verden.

  Læs mere om vores projektservice
 • Skræddersyede løsninger gør alting muligt
  Skræddersyede løsninger gør alting muligt

  Vi har et helt team af erfarne medarbejdere, som dagligt fokuserer på at løse dine udfordringer. Infratunneler, store bassiner og industrielle løsninger er bare nogle af eksemplerne på hvad vi kan tilbyde.

  Læs mere om vores skræddersyede løsninger

Vi er Uponor Infra!

Uponor er en ledende international systemleverandør af underjordisk infrastruktur for vand, kloak, gas, luft, tele og datakommunikation med virksomhed i Europa, Nordamerika og Asien. Vores team inden for projektservice udfører arbejder, som omfatter alt fra design, planlægning og installation til efterkontrol af det installerede system. Uponor tilbyder sine kunder bæredygtige og pålidelige løsninger.

 

Infrastruktur for hjem og samfund!

Uponor Infra arbejder med nogle af de vigtigste emner for et bæredygtigt samfund. Vi arbejder med den infrastruktur, som ikke kan ses, men som mange tager for givet. Vi sørger for at medborgerne også i fremtiden har adgang til godt frisk vand i vandhanen, fungerende toiletter, et varmt bad om morgenen samt digital opkobling døgnet rundt.

Efter mange år i branchen kan vi konstatere et par grundlæggende ting. Underjordisk infrastruktur er afgørende for den moderne hverdag, uanset

om det gælder det kommunale regnvandssystem, drænrørvejunderføringer, kloakrørssystemer, minirenseanlæg eller underjordisk ventilation. Viden og engagement er vores vigtigste tilgang for at udvikle og forbedre vores systemer og vores kunders projekter. Kommuner, entreprenører, installatører, rådgivere og grossister anser os som en pålidelig partner, når det gælder underjordisk infrastruktur. Vi kan vand og afløb for et bæredygtigt samfund og er eksperter inden for plastrør.

 

Find dit system
Gå til løsning

Gå til produktkatalog
Uponor City teaser
Referencer

Her finder du referenceprojekter fra hele verden med produkter og systemløsninger fra Uponor.

Søg referencer
Luk