Byg på vores ekspertise og support, der er i en klasse helt for sig selv

Systemer indefor VVS, komfortabel gulvvarme og køling, præisolerede rør og infrastruktur i verdensklasse fra Uponor.

"Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger.
Uponor tilbyder højkvalitets rørsystemer til professionel installation samt skræddersyede, nøglefærdige løsninger til entreprenører, rådgivere og bygherrer. Vi leverer løsninger til en lang række områder inden for beboelse, erhverv, industri samt bygge og anlæg. 
Vores brugsvandssystemer til sikring af rent drikkevand, energieffektive gulvvarme- og gulvkøleanlæg samt pålidelige infrastrukturløsninger sætter nye standarder i branchen.
Vi arbejder med bæredygtighed og brænder for at udvikle nye teknologier og levere systemer, der gør tilværelsen lettere.
Sådan skaber og opbygger vi tillid."
 

Uponor er førende international systemleverandør af VVS og indeklimaløsninger til bolig-og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika.

Efter mange år i branchen kan vi konstatere et par grundlæggende ting, der fungerer godt i et samfund med fokus på bæredygtighed: Hvad enten det handler om brugsvand, gulvvarme eller gulvvarmestyring er VVS og indeklima to afgørende elementer.

Viden og engagement er vores vigtigste aktiver til at udvikle og forbedre vores komplette systemer til brugsvand, som indeholder både plastrør udført som  PEX-rør  eller MLC-rør (rustfrie rør i plast), koblingsdåser og fittings ned til mindste variant. Gulvvarme på badeværelset, gulvvarme i betongulve eller gulvvarme i trægulve, hvor det er vigtigt at have varmefordelingsplader med i overvejelserne, er også en opgave vi løser for dig! 

Dit projekt er lige så vigtigt for os som det er for dig!

 

 

 

uponor verdenskort