Uponor som partner

 • Uponor som samarbejdspartner

Løsninger, service og forpligtelser i alle projektets faser

Udgangspunktet for Uponors virksomhed er at give vores kunder og partnere en merværdi. Vi fokuserer på langsigtet samarbejde, der giver et tillidsfuldt partnerskab, og på at tilbyde løsninger, der giver kunderne mulighed for udvikling i deres virksomhed. Det grundlæggende mål er at samarbejde med andre branchefolk med henblik på at opbygge bedre miljøer og en bedre fremtid.

Uponor har lange traditioner og et stort kendskab i markedet som systemleverandør af VVS-, indeklima- og infrastrukturløsninger. Produkterne er imidlertid kun ét aspekt af Uponors palette. Den virkelige merværdi ligger i den pakke, vi kan tilbyde: forudse kundens behov, hjælpe med løsningen, der er passer til projektet, samt generelt at tilbyde en rigtig god service både før, under og efter projektet.

Uponors fremgang afhænger af, at vores professionelle partnere har succes – det er derfor, kvalitet hos Uponor omfatter mange forskellige aspekter: support, kundeservice, langsigtet troværdighed og produktkvalitet for bare at nævne nogle få. Som sand pioner inden for rør og fittings i PEX og MLC til brugsvandsløsninger er varemærket Uponor blevet kendt verden over som et navn, man kan stole på. Når Uponors systemer projekteres, installeres og anvendes på den rigtige måde, har de en lige så lang levetid som de bygninger, de indgår i.

Uponor lægger stor vægt på både teoretisk og praktisk uddannelse af VVS-installatører og entreprenører i benyttelse af Uponors produkter. På denne måde sikrer vi problemfri installationer i boliger, erhvervsejendomme eller som en del af den kommunale infrastruktur. Hvert år afholder vi mere end 20.000 uddannelsesdage for vigtige målgrupper, såsom entreprenører, installatører, konsulenter, grossister og boligforeninger.

  • Vi tilbyder en global vidensbank, kvalitet, erfaring og et langsigtet partnerskab, hvor du som partner får en masse fordele. Vi er tilgængelige, når du har behov for støtte – i alle faser, lige fra den første idé til den afsluttende overdragelse. Vi kan hjælpe dig pr. telefon, via e-mail, webkonference, personligt møde eller på pladsen.
    

  • I arbejdet med et byggeprojekt træffes afgørende beslutninger, langt inden de første planer tegnes op. Vi støtter investorer, udviklere og leverandører af byggetjenester i koncept- og planlægningsfasen og tilbyder alternativer til systemløsninger, for at projektet skal komme godt fra start. 
    

  • I løbet af arbejdet fra koncept til konstruktion skal designet tilpasses til alle detaljerne og kompleksiteten i moderne konstruktionsteknikker. Denne opgaver kræver meget specialiseret viden samt effektive computerbaserede værktøjer. Professionelle konsulenter kan få gavn af vores uddannelse, tekniske support, vores eksempler og værktøjer. 
    

  • Byggeprocessen handler om at forvandle planer til virkelighed. Levering, logistik, produkter og installation er væsentlige faktorer under byggeprocessen. Over hele verden har vi ry for vores kvalitet og den enkle installation af vores produkter. Uponor Academy for installatører danner desuden basis for hurtige og pålidelige installationer. Vi tilbyder leverandører i byggebranchen hjælp med planlægning og koordination af leverancer og logistik for at undgå problemer under byggeprocessen. Vi garanterer for kvaliteten af alt installationsarbejde og yder kontinuerlig teknisk support.
    

  • Når byggeprocessen afsluttes, tages bygningen i brug – en vital fase, som omfatter den endelige godkendelse af byggeriet, og som skaber grundlaget for en effektiv drift og effektiv vedligeholdelse. Vi hjælper vores partnere i bestillingsfasen ved at gennemgå det ønskede resultat i vores systemer. Kunden får altid adgang til den endelige komplette og korrekte systemdokumentation. Vi tilbyder hjælp til anvendelsen af vores systemer, optimering og eventuel renovering – ikke blot i dag eller i morgen, men i hele bygningens levetid.
    

Luk