Vision og strategi

  • Vision and strategi mennesker

Skabe bedre miljøer for mennesker

Uponors mål er at samarbejde med professionelle om at skabe bedre miljøer. Vores produkter findes i miljøer, hvor mennesker trives med at bo og arbejde, både i private, erhvervsmæssige og offentlige bygninger. Vi samarbejder med fagfolk og bidrager til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Gennem vores nære samarbejde med anerkendte aktører i byggebranchen vil vi give dem en merværdi og tilbyde dem noget specielt – vi vil hjælpe dem med at få succes og at opnå fremgang, uanset hvilket projekt det drejer sig om.

Vision
over hele verden beriger vores løsninger menneskers levevilkår. Uponors mål er at berige menneskers liv verden over ved at tilbyde kvalitetsløsninger til VVS,  indeklima og infrastruktur, som bringer dem op på et nyt niveau, samtidig med at de medvirker til at spare naturressourcer, og som er energibesparende og sikre at anvende.

Som et førende varemærke i branchen har Uponor ambitioner om at fortsætte sin vækst med lønsomhed og forstærke sin fremtrædende stilling på vigtige markeder.

Strategi
Siden 2003 har Uponors strategi fokuseret på tre kerneområder: vækst, varemærke og operativ effektivitet. Virksomheden har konsekvent fokuseret på disse kerneområder for at skabe et stabilt grundlag for en lønsom vækst i fremtiden.

Et af Uponors strategiske mål er at operere i de produktsegmenter og på de markeder, hvor virksomheden kan opnå en stærk markedsposition. Virksomhedens forretningsfokus ligger på Europa og Nordamerika, men virksomheden opererer også i Mellemøsten og Asien.

Varemærket Uponor
Hovedformålet med Uponors varemærkeløfte er at hjælpe vores kunder med at skabe bedre miljøer for menneskeheden på en bæredygtig måde. Når normer og livsstile forandres, skabes der også nye forventninger hos mennesker. Uponor vil være en troværdig partner, som mennesker kan henvende sig til for at finde de rette tjenester og produkter, som kan opfylde disse behov.

Alt dette sammenfatter det, vi mener, når vi med vores slogan siger, at Uponor er "simply more" (mere helt enkelt!).

uponor values for spotlight

Uponors værdigrundlag er rettesnoren i vores arbejde

At forstå og imødekomme kundernes behov er hjørnestenene i Uponors arbejde. Det helt centrale i vores værdier er at opfylde dem og at opbygge ​​vores brand.

 

Luk