uponor karriere udviklingsprogram

Karriere

HR udviklingsprogram

Udvikling og uddannelse

Medarbejderne tilbydes et professionelt og udviklende arbejdsmiljø.
Vi tager hensyn til medarbejdernes forskellige behov, herunder karriereudvikling og uddannelsesmuligheder. Vil tilbyder aktiviteter fra uddannelse på arbejdspladsen og jobrotation til netværksdannelse og mulighed for at deltage i projektarbejde. Vi står for interne uddannelser og programmer omkring forskellige emner, men medarbejderne kan også deltage i uddannelse uden for virksomheden.

Vi støtter vores medarbejdere i deres søgning efter muligheder for karriereudvikling, i fleksible roller, både lokalt og internationalt. Medarbejderne drøfter sådanne spørgsmål med deres chef, f.eks. i forbindelse med den årlige medarbejderudviklingssamtale.

Vi stræber også efter kontinuerligt at udvikle organisationen gennem feedback fra medarbejderne. En årlig personaleundersøgelse giver os værdifulde oplysninger om, hvor tilfredse og engagerede medarbejderne er. På basis af resultaterne bliver vi enige om forbedringsplaner for det kommende år, og disse udvikles siden i løbet af året.

Derudover belønner vi vores medarbejdere for deres indsats, og vi vil gerne have, at Uponor på alle måder er en dejlig arbejdsplads. Uponors mål er at tilbyde medarbejderne en konkurrencedygtig, retfærdig og rimelig løn.